Kirjoittajayhdistys Akseli Ry

toimii ammatti- ja harrastajakirjoittajien yhdyssiteenä Savonlinnan seudulla.

Yhdistys on rekisteröity vuonna 1974. Tällä hetkellä jäseniä on n. 30. 

Kirjoittajakursseja kesäyliopistoyhteistyönä

Akselin tekee yhteistyötä kesäyliopiston kanssa kirjoittajakurssien järjestämisessä, mutta järjestää myös itse vertaistukea harrastajakirjoittajille.

Akselin kesäyliopiston kirjoittajapiiri

Vertaisarviointiin tukeutuva piiri kokoontuu yleensä kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 17 kesäyliopiston tiloissa Puistokatu 5:ssä, kts. luokkatila ulko-oven tai aulan tiedotteesta.Kevään 2014  kokoontumiskerrat ovat  7. helmikuuta,7. maaliskuuta, 4. huhtikuuta ja 2. toukokuuta. Kerran tai pari voi käydä tutustumassa; jatkuva osallistuminen edellyttää Akselin jäsenyyttä.

Runoklubi

Runoon sitoutuneille Akselissa on oma klubi. Se kokoontuu jäsentensä keskinäisen sopimuksen mukaan n. 3-4 viikon välein. Yhteystietoja saat puheenjohtajaltamme, jos haluat osallistua vain runoklubiin.

Akselin päivä

Akselin päivää ja yhdistyksen 40. vuotissyntymäpäivää vietetään TORSTAINA  24.3.2014 kirjastotalo Joelissa, jossa julkaistaan akselilaisten juhla-antologia  ”Pidä kaiteesta kiinni”.

Kirjan ja Ruusun päivä

Vietämme toukokuussa 2014 Marja-Liisa Vartion muistomerkillä, Casinon saarella,Suruttoman edessä. Asiasta tiedotetaan myöhemmin paikallisjulkaisuissa.

Jäsenyys

Vuoden 2014  jäsenmaksumme  on 15 euroa/jäsen.

Tarkempia tietoja toiminnasta antavat

puheenjohtaja Sonja Tirkkonen-Condit, sonja.tirkkonen-condit@professori.fi

sihteeri Seija Silvennoinen, puh. 0500557544, sesilvenn@ hotmail.com